Balkan Arboretumu Harita ve Röleve Çalışmaları Başladı

Harita ve Röleve işleri ve proje sınırlarının belirlenmesi için görevlendirilen Doç.Dr. Hüseyin İNCE, Öğr.Gör. Serkan DÖNMEZ, Öğr.Gör. Doğan SAVRAN, Mühendis Bülent ÖGET ve Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Harita Kadastro programı öğrencileri Mesut TOPRAK, Ozan GÖNGÖR, Abdurrahman ANLAR, Erdi CAN, Ozan AYDEMİR, 13.03.2013 tarihinde proje alanını gezerek sınır belirleme çalışmalarına başlamışlardır.

Çalışmalar kapsamında; proje sınırının içinde gerekli olan poligon güzergahları oluşturulmuş ve hesaplamaları yapılmıştır. Elektronik uzaklık ölçer (Totalstation) ile arazi ölçümüne başlanmıştır.

Yapılan incelemeye göre proje alanına ait halihazır topoğrafik haritanın yaklaşık üç hafta (hava koşulları müsait ise) bitirilebileceği tespit edilmiştir.
Bu içerik 13.03.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1573 kez okundu.