Balkan Arboretumu Toplantısı Gerçekleştirildi

Trakya Üniversitesi  Balkan Arboretumu ve EDTU Herbaryumu  Uygulama ve Araştırma Merkezi  Yönetim Kurulu toplantısı 01 Haziran  2015 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük katılımıyla Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü  Arboretum Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Zaim, Arboretum Merkezi  Müdürü Prof. Dr. Feruzan Dane, Yönetim Kurulu üyeleri  Doç. Dr. Çiler Meriç, Doç. Dr. Mehmet Aybeke, Yrd. Doç. Dr. Hayati Arda, Yrd. Doç. Dr. Candan Zülfikar,  Yrd. Doç. Dr. Necmettin Güler ve Yrd. Doç. Dr. Gökçen Bayrak Yılmaz katıldılar.

Toplantıda Arboretum çalışmaları kapsamında yapılmış olan çalışmaların değerlendirilmesi ve Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Hayat Ağacım” projesinin açılışı konusunda bilgilendirme yapıldı. Bu kapsamda 04 Haziran 2015 tarihinde Fen Fakültesi ve diğer fakültelerin öğrenci ve öğretim üyelerinin katılımı ile Arboretum sahasında genel bir çevre temizliği etkinliği yapılması ve 05 Haziran 2015 tarihinde Arboretum Açılış Töreni görüşüldü.
Bu içerik 21.12.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 2070 kez okundu.